ID: 1011-1
Stambeno poslovni objekt, prodaja
440.000,00 3.260.690,40kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stambeno poslovni objekt
 • Cijena/m2: 956,52 €/m2
 • Površina: 460,00 m2
 • Katnost: prizemlje+prvi+drugi+tavan
 • Energetski certifikat:E
 • 6

NA PRODAJU STAMBENO POSLOVNI OBJEKT,460m2,MAKSIMIR, ZAGREB

 

Na prodaju kuća stambeno-poslovne namjene smještena na frekventnoj lokaciji na površini parcele 456 m2.

Kuća je izgrađena 1935 g., redovito je održavana, velika renovacija je napravljena krajem 80-ih.
Nekretnina je idealna za ugostiteljsko turističku najmjenu, u vidu manjeg hostela i sl. ili ostale namjene zbog odličnog položaja same nekretnine.

Kuća se sastoji se od podruma, prizemlja, 1. kata, 2. kata i tavana. U prizemlju se nalazi ugostiteljski objekt, a na gornjim etažama je stambeni prostor sa terasama i balkonima. 

PRIZEMLJE:
-ugostiteljski lokal (godinama u radu, uhodano) sa pomoćnim prostorijama sveukupne površine cca. 125 m2 i vlastita terasa
1. KAT
- trosobni stan cca. 90 m2 + terase
2. KAT
-trosobni stan cca. 90 m2 + balkoni
TAVAN
- potkrovni prostor

POMOĆNA ZGRADA:
- pomoćna zgrada se sastoji od 2 međusobno spojene garaže (cca. 40 m2) + podrumski prostor cca. 30 m2.


*moguće kupiti samo poslovni prostor (lokal) u prizemlju kuće po cijeni od 190.000,00 €.

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.