ID: 1045-1
Samostojeća kuća, prodaja
71.000,00 € 65.000,00 482.413,10kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Samostojeća kuća
 • Cijena/m2: 928,57 €/m2
 • Površina: 70,00 m2
 • Katnost: suteren+visoko prizemlje
 • 3

NA PRODAJU SAMOSTOJEĆA KUĆA SA OKUĆNICOM, KOSTANJEK, ZAGREB

Na prodaju samostojeća kuća tloctne površine 36 m2 na ukupnoj površine parcele od 941 m2 u mirnoj ulici. Svojom lokacijom dobiva veliku prednost za uživanje u privatnosti i prekrasnom pogledu na grad.

Sastoji od dvije etaže, blagog suterena i visokog prizemlja.Svaka etaža ima svoj ulaz.

Donji dio kuće (suteren) se sastoji od 2 sobe odvojene jedna od druge te svaka sa svojim ulazom,uz jednu sobu je wc. Na katu je  ulazni prostor, hodnik, kuhinja sa blagavaonicom,soba i kupaonica. 

Infrastruktura: struja,voda,kanalizacija, grijanje na kruta goriva.

Uz kuću je u dvorištu bunar koji je u funkciji i ima stalno vode,te dodatna ostava (šupa) za drva. 

Sa dvorišta se pruža prekrasan pogled koji je velika prednost ovoj kući,a njeno okruženje daje poseban ugođaj mira i tišine života u  zelenilu.

 

Dobra povezanost sa gradom i blizina stanice javnog prijevoza.

 

*postoji mogućnost zamjene za stan do 40 m2 na području Zagreba ili manju kuću na moru u blizini Crikvenice.

CIJENA NIJE FIKSNA.

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.