ID: 1078-1
Stan u novogradnji, prodaja
277.160,00 2.058.190,16kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 2.600,00 €/m2
 • Površina: 106,60 m2
 • Katnost: prizemlje
 • Energetski certifikat:B
 • 4
 • 2

NA PRODAJU 4S STAN,PRIZEMLJE,NOVOGRADNJA,JARUN,ZAGREB

 

Na prodaju stan u ulici Gredice (Jarun) u stambenoj zgradi koja je u izgradnji a sastoji se od 16 stambenih jedinica sa 3 ulaza,raspoređenih po etažama - podrum, prizemlje, kat i uvučeni kat (tzv. penthouse).

Stan oznake C3 se nalazi u prizemlju zgrade, ukupne netto površine 106.60 m2 a sastoji se od ulaznog prostora, hodnika, spremišta, kuhinje sa blagovaonicom, dnevnog boravka, 3 sobe, 2 kupaonice i balkona.

Predviđena ugradnja vrhunskih materijala i opreme u objekt, poznatih i renomiranih proizvođača. Zgrada se gradi po projektu za dobivanje energetskog certifikata visoke B kategorije.

 

Atraktivna lokacija zadovoljava gotovo svaki aspekt modernog življenja, u blizini se nalaze mnogobrojni sadržaji poput športsko-rekreacijskog centra Jarun,centra Mladost, javni prijevoz, studentski dom Stjepan Radić, mnogobrojne šetnice i zelene površine, dućani, ugostiteljski sadržaji. i dr. 

* uz stan se kupuje (ovisno u raspoloživosti u trenutku kupnje) spremište u podrumu i parkirno ili garažno mjesto

* tlocrt i specifikacija stana u oglasu

Početak izgradnje - proljeće/2018
Dovršetak izgradnje - proljeće/2019

 

*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU. 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

 

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

 

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.