ID: 1079-1
Stan u novogradnji, prodaja
180.908,00 € 170.000,00 1.262.608,70kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 2.443,23 €/m2
 • Površina: 69,58 m2
 • Katnost: prizemlje
 • Energetski certifikat:B
 • 3

NA PRODAJU 3S STAN,PRIZEMLJE,(NOVOGRADNJA),ZAGREB,JARUN, GREDICE

 

Na prodaju stan ukupne površine 69.58 m2 u ulici Gredice (Jarun) u prizemlju stambene zgrade u novogradnji.

Zatvoreni korisni prostor stana iznosi  60.40 m2 a sastoji se od ulaznog prostora, hodnika, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, 2 sobe, kupaonice, 2 balkona i 2 terase.  Stanu pripada i vrt površine 37.91 m2, spremište u podrumu zgrade (spremište ima prozor) površine 3.40 m2 i parkirno mjesto površine 14.75 m2. Sve ukupno (obračunato po koeficijentu) čini površinu stana od 69.58 m2. 

U stanu su ugrađeni vrhunski materijali i oprema poznatih renomiranih proizvođača. 

 

Atraktivna lokacija zadovoljava gotovo svaki aspekt modernog življenja, u blizini se nalaze mnogobrojni sadržaji poput športsko-rekreacijskog centra Jarun,centra Mladost, javni prijevoz, studentski dom Stjepan Radić, mnogobrojne šetnice i zelene površine, dućani, ugostiteljski sadržaji. i dr. 

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

 

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

 

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.