ID: 1088-1
Stan u novogradnji, prodaja
188.170,00 1.398.852,02kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 3.100,00 €/m2
 • Površina: 60,70 m2
 • Katnost: prizemlje
 • Energetski certifikat:B
 • 3

NA PRODAJU 3S STAN,EKSKLUZIVNA NOVOGRADNJA,PETROVA, ZAGREB

 

U Petrovoj ulici u centru Zagreba, na poveznici između Kvatrića i Maksimira gradi se životni i poslovni prostor koji će pružiti komfor i kvalitetu vrhunske razine. Dvije zgrade sa stanovima različitih veličina nalaze se u blizini vrtića, škola, bolnica i svih drugih ustanova potrebnih za svakodnevni život.

Ulična zgrada oznake A sadržava stanove površine od 55 m2 do
126 m2 i dvoetažni poslovni prostor površine 120 m2. Dvorišna
zgrada oznake B sadržava stanove površine od 62 m2 do 109 m2.

Garantiramo da će cijeli prostor biti građen materijalima i opremom visoke kvalitete poznatih europskih i svjetskih brand‑ova. Zgrada se gradi po projektu za dobivanje energetskog certifikata visoke B kategorije.

Stan oznake A1 se nalazi u prizemlju zgrade oznake A, ukupne stambene površine 55.2 m2 a sastoji se od ulaznog prostora, hodnika, kuhinje, blagovaonice sa dnevnim boravkom, 2 sobe i kupaonice.

Uz stambeni dio stanu pripada i spremište te vanjsko parkirno mjesto, sve obračunato po koeficijentu što čini ukupnu površinu stana od 60.70 m2. Stanu pripada i vrt (označen na fotografiji).

 

 

Početak izgradnje:proljeće 2018, završetak i useljenje početak 12 mj. 2019

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

 

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

 

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.