ID: 1173-1
Stan u novogradnji, prodaja
181.868,00 1.349.458,74kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 1.900,00 €/m2
 • Površina: 95,72 m2
 • Katnost: prizemlje
 • Energetski certifikat:B
 • 4

NOVOGRADNJA!!! NA PRODAJU 4S STAN,96 m2,RUDEŠ,ZAGREB

 

NOVOGRADNJA!!! Novo planirana stambena građevina nalazi se u naselju Rudeš, Anina ulica. Arhitektonskim rješenjem s kompaktnim tlocrtom i jednostavnim pročeljem zgrade, te malim brojem stanova na stubištu želi se ostvariti visoka kvaliteta življenja.

Moderni i atraktivni ,višesobni stanovi, s puno svjetlosti namijenjeni za ugodan obiteljski život. Zgrada ima ukupno 21 stan u četiri nadzemne etaže. U podzemnoj etaži se nalazi 8. garažno-parkirališnih mjesta i spremišta stanara.

Nadzemni dio građevine je u cijelosti stambene namjene. Predviđeno je jedno stubište s dizalom. Imajući u vidu važnost sigurnosti stanovanja, svaki je stan opremljen protuprovalnim vratima, a ulazni prostori u zgradu te stubišta videonadzorom i elektronskom kontrolom pristupa. Svakom stanu osigurano je spremište u podrumu i minimalno jedno vlastito parkirališno mjesto u garaži ili na parceli. Stanovi u prizemlju imaju vlastite vrtove.

Lokacija:

Stambena se zgrada gradi u naselju Rudeš, Anina ulica, u mirnoj stambenoj ulici. U neposrednoj blizini nalaze se trgovine, dječji vrtić, osnovna škola, dom zdravlja, crkva, autobusno stajalište. Na tek nekoliko minuta vožnje nalazi se trgovači centar „Point Centar“ i „City centar“ i izlazi iz grada u smjeru zapada (Ljubljanska avenija).

Zgrada:

Zgrada je slobodnostojeća, izdužena u smjeru sjever-jug, a sastoji se od ukopane etaže podruma i 4 nadzemne etaže (prizemlje, 2 kata i uvučeni kat). U zgradi se nalazi sveukupno 21 stan u 1 ulazu. U ulaznom prostoru zgrade je ugrađeno dizalo te se pojedini stanovi mogu prilagoditi osobama smanjene pokretljivosti.

Stanovi:

Većina stanova je dvostrano orjentirana (istok-zapad), a dio stanova ima i trostranu orjentaciju. Površine stanova su između 35,00 i 110,00 m2, a u ponudi su dvosobni, trosobni i četverosobni stanovi. Svi stanovi imaju pripadajuće otvorene površine (stanovi u prizemlju – vrtove, stanovi na 1. i 2. katu loggie i balkone i stanovi na uvučenom katu prostrane terase). Stanovima pripadaju i spremišta smještena u podrumu, površine između 3,30 i 6,00 m2 i parkirališna mjesta u dvorištu (površine 12,00 – 12,50 m2). Kupcima su na raspolaganju i 8 garažnih mjesta površine 15,00 – 18,00 m2 u podrumu zgrade.

Oprema:

U stanove se ugrađuje oprema renomiranih domaćih i europskih proizvođača, a kupci koji interes iskažu u ranoj fazi projekta imaju mogućnost izbora opreme i prilagođavanja tlocrta stana svojim potrebama u suradnji s našim arhitektima.

energetski razred: B/A+*

Početak izgradnje objekta je proljeće 2018 g. a planirano useljenje do 15.07.2019 godine.

*tlocrt i specifikacija stana u oglasu.

 

Na konačnu cijenu stana utječe:

*uz stan se kupuje spremište u podrumu, garažno ili vanjsko parkirno mjesto.

 

*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU. 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.