ID: 1191-1
Dvojna kuća, prodaja
199.000,00 1.479.377,94kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Dvojna kuća
 • Cijena/m2: 554,32 €/m2
 • Površina: 359,00 m2
 • Površina okućnice: 190,00 m2
 • Katnost: prizemlje+prvi+drugi
 • 10

NA PRODAJU KUĆA,KATNICA,359 m2,DONJA KUSTOŠIJA,ZAGREB

 

Na prodaju kuća koja se sastoji od podruma,prizemlja i 2 kata ukupne površine 359m2 na površini parcele 265 m2. 

Podrum je jedna velika prostorija.

Prizemlje se sastoji se od kuhinje, blagavaonice, dnevnog boravka, wc-a, sobe, te unutarnjeg stubišta za pristup I katu te unutarnjeg stubišta za pristup podrumu.

1.kat se sastoji od hodnika, 4 sobe, kupaonice, predprostora, wc-a te dva balkona.

2. katu se pristupa preko vanjskog stubišta na sjevernom pročelju a sastoji se od: ulaznog prostora, hodnika, 4 sobe , kuhinje, dnevnog boravka, kupaonice i balkona.


Cijeli prostor je moguće etažirati u 3 zasebne stambene jedinice.
Kuća je spojena na gradsku infrastrukturu i to struja, voda, plin, kanalizacija.
Nalazi se u neposrednoj blizini vrtića i škole te je odlično prometno povezana.

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

  Prostori vezani uz nekretninu
 • Podrum
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.