ID: 1197-1
Stan u novogradnji, prodaja
126.315,00 937.247,19kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 2.250,00 €/m2
 • Površina: 56,14 m2
 • Katnost: prizemlje
 • Energetski certifikat:B
 • 2

NA PRODAJU 2S STAN,EKSKLUZIVNA NOVOGRADNJA,SREDNJACI, ZAGREB

Na prodaju dvosoban stan u prizemlju zgrade, koja se nalazi u Livanjskoj ulici na Zagrebačkim Srednjacima, površine 56,14 m2 a sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice s WC-om i loggie.Uz stan kupac besplatno dobiva i 30 m2 dvorišta do kojega samo on ima pristup.

Orijentacija: istok (spavaća soba) – zapad (boravak i loggia).

 

Kako u svim objektima takve razine kvalitete, i u ovom se nastojalo arhitektonski i planski oblikovati stanove tako da rezultat bude što veća funkcionalnost, iskoristivost i maksimalna osvijetljenost prirodnim svjetlom pa svaki stan sadrži loggiu ili terasu.Zgrada se sastoji od podruma,prizemlja,1. i 2.kata te uvučenog kata sa šest luksuznih stanova.

 

U neposrednoj blizini nekretnine nalaze se svi potrebni sadržaji, uključujući i škole i vrtiće, a sama lokacija je odlično povezana s cijelim gradom, kako prometnicama, tako i javnim prijevozom (tramvaj na Horvaćanskoj, autobus na Selskoj).

Cijeli prostor će biti građen materijalima i opremom visoke kvalitete poznatih europskih i svjetskih brand‑ova. Zgrada se gradi po projektu za dobivanje energetskog certifikata visoke B kategorije. 

 

Uz stan je obvezna kupnja i garažno-parkirnog mjesta u podzemnoj garaži (14.000 EUR). Dizalo povezuje podzemnu garažu sa svakim stanom.

 

Useljenje se očekuje za kraj 2018. godine.

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

  Opis nekretnine
 • Lift
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.