ID: 1245-1
Stan u novogradnji, prodaja
95.030,00 € 102.170,00 758.366,02kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 1.700,00 €/m2
 • Površina: 60,10 m2
 • Katnost: prizemlje
 • 3

NA PRODAJU 3S STAN,60m2,PRIZEMLJE,STENJEVEC,ZAGREB - NOVOGRADNJA! 

 

Na prodaju stanovi u novogradnji na odličnoj lokaciji u Stenjevcu, uz Gospodsku ulicu u blizini dviju škola, vrtića, sportskih i opskrbnih centara, dvominutnog hoda do gradskog prijevoza,čestih linija prema centru te zelenih površina kojima se sve više okrećemo.

Projekt se sastoji od dvije zgrade (zgrada A i zgrada B) koje se sastoje od stanova različitih veličina. Zgrade imaju četiri etaže (prizemlje,I,II-kat i uvučena etaža). Zgrada A se sastoji od 10, a zgrada B od 11 stambenih jedinica. Uz stan se kupuje i vanjsko parkirno mjesto i ostava.

Početak gradnje je 06 mj. 2018, a završetak 06 mj. 2019.

 

STAN S02a: nalazi se u prizemlju zgrade A , stambene površine 55.9 m2 a sastoji se od hodnika, kuhinje, dnevnog boravka sa blagovaonicom, 2 sobe, kupaonice i balkona površine 5.6 m2 što čini ukupnu kvadraturu stana od 60.1 m2.

 

Na konačnu cijenu stana utječe:

* uz stan se kupuje spremište i parkirno mjesto
* tlocrt i specifikacija stana u oglasu

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.