ID: 1357-1
Stan u novogradnji, prodaja
229.149,00 1.693.434,02kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 2.300,00 €/m2
 • Površina: 99,63 m2
 • Katnost: drugi
 • Energetski certifikat:B
 • 4

NA PRODAJU STAN U IZGRADNJI,100m2,II-KAT,ZAGREB, SREDNJACI

 

Stan se nalazi u stambenoj zgradi u izgradnji na zagrebačkim Srednjacima. Zgrada se sastoji od 6 stambenih jedinica raspoređenih po etažama:

-prizemlje (dva stana)


-kat (dva stana)


-II kat (jedan stan)


-uvučeni kat (tzv. penthouse jedan stan)


Zgrada se gradi za dobivanje energetskog certifikata B kategorije.
Atraktivna lokacija, odlično povezana s cijelim gradom, kako prometnicama, tako i javnim prijevozom. U neposrednoj blizini nekretnine nalaze se svi potrebni sadržaji, uključujući i škole i vrtiće.

 

Stan oznake S5 nalazi se na 2.katu zgrade a se sastoji od ulaznog prostora (5.45 m2), hodnika (3.58 m2), kuhinje (4.72m2), dnevnog boravka (28.25 m2), 3 sobe (7.24 m2, 9.34 m2 i 9.68 m2), kupaonice (4.34 m2) i 2 loggie (16.73 m2 i 19.32 m2); što čini stambenu površinu od 99.63 m2. 

 

Uz stan je obavezna kupnja i garažnog parkinog mjesta površine 12.04 m2 po cijeni od 14.000 €.

 

POČETAK GRADNJE: proljeće 2019.


PLANIRANO USELJENJE: proljeće 2020.

 

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.