ID: 1407-1
Stan u novogradnji, prodaja
306.850,00 € 301.825,00 2.243.785,16kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 2.500,00 €/m2
 • Površina: 120,73 m2
 • Katnost: penthouse
 • Energetski certifikat:A
 • 4
 • 2

NA PRODAJU 4S STAN(PENTHOUSE),EKSKLUZIVNA NOVOGRADNJA, ZAGREB, VRBANI

 

Na prodaju atraktivan četverosobni stan površine 120.73 m2 na 16. (najvišem) katu stambenog tornja na Vrbanima sa prekrasnim pogledom na grad i jezero Jarun koje se nalazi u neposrednoj blizini.

Uz stan se prodaju dvije garaže površine 22.16 m2 i 22.45 m2 koje se nalaze na etaži -2. Cijena garaže nije uračunata u cijenu stana a iznosi 1.250€/m2.

 

Stan je opremljen kvalitetnom opremom, energetski razred „A“ a sastoji se od: ulaznog prostora, hodnika, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, 3 sobe, 2 kupaonice, wc-a, izbe, ostave i prostrane loggie.

Zgrada se nalazi u atraktivnom stambenom naselju, sa svim sadržajima potrebnima za ugodan obiteljski život (osnovna škola, dječji vrtić, trgovački centar, kvalitetan javni prijevoz, rekreativni i sportski sadržaji...).

 

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU.

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.