ID: 141-1
poslovna zgrada, najam
28.000,00 208.303,76kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: najam
 • Podtip nekretnine: poslovna zgrada
 • Cijena/m2: 10,65 €/m2
 • Površina: 2.628,05 m2
 • Katnost: podrum+prizemlje+prvi+drugi+treći+četvrti+visoko potkrovlje

Poslovna zgrada na Trgu žrtava fašizma, idealna za velike institucije, veleposlanstva, delegacije i slično. Zgrada se sastoji od:

- podruma površine 379,72 m2

- prizemlja površine 531,65 m2, u sklopu kojeg je ulični lokal sa posebnim ulazom površine 420 m2

- 1., 2., 3. i 4. kat pojedinačnih površina 374,72 m2

- potkrovlje površine 217,80 m2.

 

Uredski prostori su u potpunosti namješteni, zgrada ima lift i ulaz sa prostorom za zaštitare. Na drugom katu su postavljeni sigurnosni prozori i 'gluha soba', izolirana od svake mogućnosti prisluškivanja.

 

Postoji mogućnost najma po etažama:

 • prizemlje 9500 € mjesečno
 • katovi 3500 € mjesečno

 

TRENUTNO SLOBODNE ETAŽE SU: 2,4  i potkrovlje.

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

 

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

 

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955

 

 

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

  Ostali podaci
 • Prijevoz: Automobil+Tramvaj
 • Udaljenost od prijevoza: 2 min
  Opis nekretnine
 • Lift
 • Namješteno
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.