ID: 1421-1
Stan u zgradi, prodaja
114.000,00 € 110.000,00 817.674,00kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u zgradi
 • Cijena/m2: 2.233,05 €/m2
 • Površina: 49,26 m2
 • Katnost: visoko prizemlje
 • Energetski certifikat:C
 • 1

NA PRODAJU 1S NAMJEŠTEN STAN SA TERASOM,VISOKO PRIZEMLJE,ZAGREB,JARUN

 

Na prodaju jednosobni stan u visokom prizemlju novije zgrade na Jarunu. Stambena površina stana iznosi 39.56 m2, a njemu pripadaju i po koeficijentu obračunata terasa/loggia površine 8.82 m2 i spremište u podrumu površine 0.88 m2. Sve zajedno čini površinu od 49.26 m2.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, sobe, kupaonice i terase. Stanu pripada i spremište u podrumu zgrade. 

Stan se prodaje namješten kvalitetnim ugradbenim namještajem.

 

Uz stan je moguće kupiti i garažno parkirno mjesto po cijeni od 15.000€.

 

Izuzetna i mirna pozicija, izvrsna gradnja, blizina Jarunskog jezera za šetnju i rekreaciju, javnog prijevoza (tramvaj i autobus), vrtića, škole, tržnice, crkve....

Ulaz u zgradu prilagođen invalidima.

 

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.