ID: 714-1
Vila, najam
Cijena na upit
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: najam
 • Podtip nekretnine: Vila
 • Cijena/m2: 0
 • Površina: 500,00 m2
 • Katnost: suteren+prizemlje+prvi+potkrovlje
 • 8

Slavujevac je spektakularni posjed strateški pozicioniran na imanju od 3200 m2 urbanog zelenila Tuškanca. Vanjski prostor je dizajniran na način da oduzima dah iznimnim prizorima i osigurava funkcionalni prostor za dvije vile postavljene na 500 m2 funkcionalnog prostora.

Imanje se nalazi u blizini nekoliko veleposlanstava i samo 15 minuta hoda do glavnog gradskog trga Trga bana Jelačića. Suvremena arhitektura i gradnja predstavljaju garanciju za visoki životni standard.

Ako je život u opuštajućoj atmosferi i ugodnom obiteljskom okruženju Vaš stil života vile su jedan od vaših glavnih izbora što Zagreb ima za ponuditi.

 

 

Vila Erika    

Ova moderna vila rasprostire se na četiri etaže unutar koje prostrana dnevna soba s blagavaonicom i kuhinja čine izvrstan životni prostor dizajniran da istakne sve svoje prednosti i pruži idealno okruženje za uživanje i zabavu. Prostrani studio na najvišoj etaži se lako može pretvoriti u prostor za zabavu, sastanke ili prezentacije. Svaka od tri spavaće sobe ima svoju vlastiti kupaonu. Prostor za odjeću, prostor za rekreaciju sa saunom, ostava te garaža upotpunjuju bogato uređen interijer vile. Važno je napomenuti da su prilikom gradnje korišteni vrhunski, kvalitetni materijali koji slijede sve suvremene ekološke norme.

 

Vila Franjka    
Atraktivno dizajnirana vila sa četiri spavaće sobe nudi tri etaže udobnosti. Južna strana vile je otvorena prema panoramskom pogledu koji jednostavno poziva na opuštajuće trenutke. Terase i vrt na krovu vile čine jedinstven prostor koji nudi puno svjetla i prozračnosti. Velika dnevna soba zajedno sa kuhinjom, radnom sobom, prostorom za rekreaciju, ostavom i garažom daju garanciju luksuznog i ugodnog življenja. Posebnost ove vile leži i u vinskom podrumu koji se s lakoćom može pretvoriti u prostor za vježbanje, rad ili odvojeni apartman.

 

 

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.