ID: 877-1
Dvojna kuća, prodaja
105.000,00 779.282,70kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Dvojna kuća
 • Cijena/m2: 831,42 €/m2
 • Površina: 126,29 m2
 • Katnost: podrum+prizemlje+prvi+potkrovlje
 • Energetski certifikat:F
 • 6

NA PRODAJU KUĆA,126m2,PETROVARADINSKA,PREČKO,ZAGREB

Na prodaju kuća u zapadnom dijelu grada,naselje Prečko.Lokacija je izuzetno dobra jer se nalazi u mirnom dijelu Petrovaradinske ulice u blizini SRC Jarun, Doma zdravlja, tramvaja, autobusa, škole, vrtića...

Kuća i dvorište su ukupne površine 260m2,dok sama kuća ima ukupnu netto korisnu površinu 126.29m2.

Etaže su:

-podrum

-prizemlje koje se sastoji od hodnika,kuhinje,dnevnog boravka, sobe, kupaonice, spremišta,izbe i vanjskog natkrivenog prostora.

-kat se sastoji od hodnika,dnevnog boravka,sobe,kupaonice, stubišta, terase i balkona.

-potkrovlje koje se sastoji od stubišta i jedne sobe.

Uz kuću su dva vlastita parkirna mjesta, te je pogodna za stanovanje, kao i za poslovne namjene (pristup vozilom neposredno do ulaza).

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

 

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.