ID: 942-1
Obiteljska kuća, prodaja
270.000,00 1.994.228,10kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Obiteljska kuća
 • Cijena/m2: 771,43 €/m2
 • Površina: 350,00 m2
 • Katnost: prizemlje+prvi
 • 5

NA PRODAJU KUĆA,350m2,GORNJA KUSTOŠIJA,ZAGREB

 

Na prodaju obiteljska kuća ukupne površine 350 m2, sa dva stana i poslovnim prostorom koji je trenutno u funkciji kao stolarska radiona,a može biti i treći stan(cca.70 m2).

Kuća se nalazi 2 km od Ilice, u mirnoj zelenilom okruženoj ulici, blizu škole, vrtića, ljekarne, dućana...Idealna za veću ili dvije obitelji.

Kuća se sastoji od prizemlja i kata,garaže te parkinga u dvorištu za 3-4 automobila.

Prizemlje se sastoji od reprezentativnog ulaza visokog 7 m, sa pogledom u vrt, idealan za prijem gostiju i druženje, dnevnog boravka, kuhinje sa  blagavaonom, 2 spavaće sobe, kupaonice,  vešeraja,ostave i popratnog prostora.

Kat se sastoji od kuhinje sa blagavaonom, dnevnog boravka, kupaonice, 2 spavaće sobe i natkrivene terase sa pogledom na grad.

 

Komunalije: Vodovod, Kanalizacija, Plin

Obje etaže imaju klimu.

Kuća ima trofaznu struju (potrebno za rad nekih mašina i strojeva).

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.