ID: 968-1
Kuća u nizu, prodaja
198.000,00 1.462.612,14kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Kuća u nizu
 • Cijena/m2: 825,00 €/m2
 • Površina: 240,00 m2
 • Katnost: suteren+prizemlje+prvi+potkrovlje
 • Energetski certifikat:D
 • 7

NA PRODAJU KUĆA U NIZU,PREČKO,ZAGREB

Na prodaju prekrasna kuća u nizu s predvrtom i vrtom koja se nalazi na parceli ukupne površine 169 m2, dvorište je površine od 98 m2 a kuća je tlocrtno 80 m2 a sastoji se od suterena,prizemlja,kata i potkrovlja. Nalazi se na mirnoj lokaciji u blizini javnog prijevoza (tramvaj, autobus), vrtića, škole, trgovina, tržnice i svih ostalih sadržaja.Orijentacija S-J. 

Kuća se sastoji od: 

-suterena gdje je studio apartman (kuhinja,dnevni boravak , kupaona) i garaža

-prizemlja sa predsobljem, wc-a, dnevnog boravaka s blagovaonom, studio apartmana i izlaza na balkon s kojeg se ide u stražnji vrt koji je prekrasna oaza mira idealan za opuštanje

-kata koji se sastoji od 2 manje sobe koje imaju izlaz na balkon,kupaone,te glavne velike spavaće sobe sa svojom kupaonom

-potkrovlja gdje su smještene 2 spavaće sobe i kupaona.

 

*moguća zamjena za 2 stana na području Zagreba. 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

 

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

 

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.