ID: 1146-1
Stan u zgradi, prodaja
270.000 2.035.557,81kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u zgradi
 • Cijena/m2: 1.975,27 €/m2
 • Površina: 136,69 m2
 • Katnost: prizemlje
 • Energetski certifikat:D
 • 6

NA PRODAJU 6S STAN,137m2,PRIZEMLJE,PANTOVČAK,ZAGREB

 

Na prodaju troetažni stan u prizemlju stambene zgrade na Pantovčaku, ukupne netto površine 136.69 m2 od čega je stambeni dio 130.70m2. Ulazna etaža stana je u razini prizemlja, a unutar stana nalaze se stepenice koje vode na donji i gornji polukat. Gledano s dvorišne strane, zbog prirodnog pada terena, ova dva polukata su razine otprilike 1. i 2. kata.

Stan je vrlo zanimljivog tlocrta, dobro iskorištene kvadrature, svijetao i prozračan, sa zanimljivim staklenim stijenama.

Ulazna etaža sastoji se od ulaznog hodnika, ostave, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom. Na donjoj etaži su kupaonica i tri sobe a na gornjoj etaži se nalazi galerija koja se koristi kao manji boravak, dvije sobe, kupaonica i lijepa terasa s pogledom na Zelengaj.

Uz stan je osigurano parkirališno mjesto ispred zgrade i pripadajuće spremište u podrumu zgrade.

 

 

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU! 

 

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.