ID: 1165-1
Samostojeća kuća, prodaja
900.000 € 700.000 5.308.814,70kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Samostojeća kuća
 • Cijena/m2: 3.043,48 €/m2
 • Površina: 230,00 m2
 • Katnost: prizemlje+prvi
 • 5

NA PRODAJU SAMOSTOJEĆA KUĆA,230m2,PANTOVČAK,ZAGREB

 

Na prodaju samostojeća obiteljska kuća na 2 etaže, površine 230 m2 na parceli površine 1.814 m2, smještena na brežuljku sa pogledom na grad. Lokacija odlična, Pantovčak - Hercegovačka ulica, blizina javnog prijevoza, škole, vrtića, Crkve, dućana, Britanca, Centra itd.

Kuća se sastoji od prizemlja i kata:

Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa izlazom na dvorišnu terasu , kuhinje, kupaone sa tušem i wc-om, sobom, vešerajem sa kotlovnicom i stepeništa za kat;

Kat se sastoji od hodnika, kuhinje, dnevnog boravka,kupaone s kadom i wc-om i 2 sobe sa balkonom.

 

Na kući je 2005.g. uređeno novo krovište, grijanje, vodovodne instalacije i postavljena pvc stolarija. Grijanje je plinsko etažno.

U dvorištu se nalazi radiona površine 27 m2 koja se trenutno koristi kao garaža i spremište, ispod koje je i podrum.

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.