ID: 1213-1
Luksuzna kuća, prodaja
700.000 € 520.000 3.919.765,72kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Luksuzna kuća
 • Cijena/m2: 712,33 €/m2
 • Površina: 730,00 m2
 • Katnost: prizemlje+prvi+drugi+potkrovlje
 • Energetski certifikat:C
 • 9

NA PRODAJU LUKSUZNA KVALITETNA KUĆA SA OKUĆNICOM, MLINOVI, ZAGREB

 

Na prodaju prostrana, luksuzna, samostojeća kuća (vila) brutto površine cca. 730 m2 na površini parcele 1.891 m2 a sastoji se od pet etaža: podruma, prizemlja, I i II kata i potkrovlja.

Nalazi se u naselju Mlinovi, u Lovćenskoj ulici okružena zelenilom i mirom.U blizini nekretnine je javni prijevoz,dućani, škola, vrtić...

Kuća je kvalitetno građena i  vrlo dobro održavana. 

PODRUM: 2 garaže, kotlovnica i gospodarske ostave

PRIZEMLJE kuće je potrebno urediti, u njemu se nalazi veliki bazen sa pratećim prostorijama za rekreaciju, 3 sobe, stubišta i sanitarni čvorovi.

I KAT se sastoji od stubišta sa hodnicima, kuhinje, salona, 3 sobe i kupaone.

II KAT: stubište sa holom, kuhinja, kupaonica sa wc-om, dnevni boravak i 3 sobe sa balkonima.

 

Uz već postojeće dvije garaže moguće je napraviti i treću ako je potrebno.

Uz luksuznu veliku kuću, garaže, okućnicu  imanju pripada i privatna šuma iza kuće.

Orijentacija je S-I.

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

 

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

 

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.