ID: 1292-1
Obiteljska kuća, prodaja
300.000,00 2.232.981,00kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Obiteljska kuća
 • Cijena/m2: 361,45 €/m2
 • Površina: 830,00 m2
 • Katnost: prizemlje+prvi+potkrovlje
 • Energetski certifikat:E
 • 15

NA PRODAJU KUĆA(stambeno poslovni objekt) SA 4 STANA,PERJAVICA, ZAGREB

 

Na prodaju kuća na tri etaže ; višenamjenska poslovna zgrada, kompletno uređena i u funkciji, ukupne površine cca 800 m2, na parceli površine 1.000m2.  Nalazi se u ulici Perjavica u podsljemenskoj zoni te uređenom naselju sa cijelom gradskom infrastrukturom i gradskim autobusom ispred same nekretnine.

Kuća ima portafon i poseban ulaz sa svaki stan.
Grijanje je plinsko centralno, te odredene prostorije su klimatizirane.

Podrum je visoki prostor (viši od 4m) gdje je moguće imati stan površine cca 180m2.

U prizemlju se nalazi prostrani  4 soban stan površine cca. 160m2 s velikom terasom i pogledom na Zagreb. U nadograđenom dijelu prizemlja je uredski prostor na dvije etaže s uredom i skladištem površine cca. 120m2.

Potkrovlje je 5-sobni stan s panoramskim pogledom na cijeli Zagreb i terasom naprijed i mogucnošću izrade terase s zadnje strane.


S obje strane kuće je prostrano dvorište,a s donje i sa nadstrešnicom za parkirati minimalno 3-4 automobila.

Vinski podrum je izvan kuće.

 

U neposrednoj blizini nalaze se škole, trgovina, autobusno stajalište, bolnica i ostali potrebni sadržaji.


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.