ID: 1301-1
Stan u novogradnji, prodaja
143.267 1.079.393,02kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 1.950,00 €/m2
 • Površina: 73,47 m2
 • Katnost: prizemlje
 • Energetski certifikat:A
 • 3

NOVOGRADNJA! NA PRODAJU 3S STAN,73m2,PRIZEMLJE,RUDEŠ, ZAGREB

Novo planirana stambena građevina nalazi se u naselju Rudeš, Jablanska ulica. U neposrednoj blizini nalaze se trgovine, dječji vrtić i  osnovna škola su udaljene 50 m, dom zdravlja, crkva, autobusno stajalište. Na tek nekoliko minuta vožnje nalazi se trgovači centar „Point Centar“ i „City centar“ i izlazi iz grada u smjeru zapada (Ljubljanska avenija).

Arhitektonskim rješenjem sa dva nadzemna volumena povezana podzemnom etažom podruma, s kompaktnim tlocrtom i jednostavnim pročeljima zgrade, te malim brojem stanova na 2 stubišta želi se ostvariti visoka kvaliteta življenja.

U stanove se ugrađuje oprema renomiranih domaćih i europskih proizvođača.

Zgrada je slobodnostojeća, izdužena u smjeru sjever-jug, a sastoji se od ukopane etaže podruma i 4 nadzemne etaže (prizemlje, 2 kata i uvučeni kat). Nadzemne etaže formirane su kroz dvije slobodnostojeće dilatacije, uličnu i dvorišnu, povezane kroz podzemnu etažu podruma. U zgradi se nalazi sveukupno 17 stambenih jedinica, od čega je u uličnoj smješteno 10 stambenih jedinica dok je u dvorišnoj smješteno 7 stambenih jedinica. U ulaznom prostoru svake dilatacije je ugrađeno dizalo te se pojedini stanovi mogu prilagoditi osobama smanjene pokretljivosti.

STAN A2: nalazi se u prizemlju zgrade A , stambene površine 68.98 m2 a sastoji se od hodnika, kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, 2 sobe, 2 kupaonice i balkona površine 8.97 m2 što čini ukupnu kvadraturu stana od 73.47 m2.

energetski razred: B/A+

*tlocrt i specifikacija stana u oglasu.

Na konačnu cijenu stana utječe:
*uz stan se kupuje spremište u podrumu, garažno ili vanjsko parkirno mjesto.

Početak izgradnje objekta je proljeće 2019 g. a planirano useljenje proljeće 2020. godine

*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU.

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.