ID: 1340-1
Stan u zgradi, prodaja
215.000,00 € 210.000,00 1.565.596,20kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u zgradi
 • Cijena/m2: 2.100,00 €/m2
 • Površina: 100,00 m2
 • Katnost: peti
 • Energetski certifikat:B
 • 3

NA PRODAJU 3S PENTHOUSE,100m2 SA GARAŽNIM PM,ZAGREB,JARUN-ATRAKTIVNA LOKACIJA

 

Na prodaju prekrasan trosobni stan neto korisne površine 93.74m2 koji se nalazi se na V-katu (zadnjem) novije stambene zgrade sa liftom na Jarunu,Zagreb. Uz stan dolazi i spremište na istom katu neto korisne površine 1.75 m2, što čini ukupnu kvadraturu stana od 95.49 m2. U cijeni stana je garažno parkirno mjesto na etaži -1 obračunske površine 4.98 m2. 

 

Stan se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka povezanog s blagovaonicom i kuhinjom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice (s kadom i tušem), zimskog vrta, balkona i terase sa koje je odličan pogled prema gradu.

Lokacija stana odlična ; mirna ulica, zeleno okruženje,u blizini rekreacijskog centra i jezera Jarun, neposredna blizina svih potrebnih sadržaja za miran i udoban obiteljski život u ugodnom susjedstvu. U blizini tramvaja, autobusa, škole, vrtića, banke, trgovine i crkve Sveta Mati Slobode.Nedaleko je dom zdravlja, tržnica i trgovački centri.Uređeno parkiralište ispred zgrade, bez naplate. 

 

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJI PROVIZIJU!

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

 

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.