ID: 1381-1
Stan u novogradnji, prodaja
145.503 € 132.031 998.675,80kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 2.450,00 €/m2
 • Površina: 53,89 m2
 • Katnost: prvi
 • Energetski certifikat:B
 • 3

NOVOGRADNJA! NA PRODAJU 3S STAN,54m2,I-KAT,ZAGREB, TREŠNJEVKA 

 

Na prodaju stanovi u centru Trešnjevke u stambenoj zgradi koja je u izgradnji a sastoji se od 18 stambenih jedinica raspoređenih na četiri etaže.Predviđena ugradnja vrhunskih materijala i opreme u objekt, poznatih i renomiranih proizvođača.Zgrada se gradi po projektu za dobivanje energetskog certifikata visoke B kategorije.

 

Atraktivna lokacija u blizini Trešnjevačkog placa, Savske ceste (Gagarinov put), studentski dom Ante Starčević......

Stan oznake S1-3 na prvom katu, površine 53.89 m2 sastoji se od ulaznog prostora, kuhinje, dnevnog boravka i blagavaonice, kupaonice, 2 sobe i loggie.

Na cijenu utječe dodatak stanu koji se posebno se plaća:


-Spremište u podrumu: 3.700€


-Vanjsko parkirno mjesto (za invalide): 9.000€


-Vanjsko parkirno mjesto (natkriveno): 14.000€


-Garažno parkirno mjesto (u podrumu): 19.000€

 

POČETAK IZGRADNJE:07/2019

 

ZAVRŠETAK IZGRADNJE:09/2020

 

 


*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU.

 

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

  Ostali podaci
 • Orijentacija: Jug,
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.