ID: 1414-1
Dvojna kuća, prodaja
350.000 € 320.000 2.409.331,20kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Dvojna kuća
 • Cijena/m2: 1.022,76 €/m2
 • Površina: 312,88 m2
 • Katnost: prizemlje+prvi+visoko potkrovlje
 • 8

 

Na prodaju održavana kuća u Dubravi, u prostranoj ulici sa obiteljskim kućama. Kuća se sastoji od tri etaže (prizemlje,kat i potkrovlje) ukupne površine 258.05 m2, pomoćnog objekta i garaže površine 54.83m2, sve na površini parcele 311 m2.

Ukupna brutto površina kuće iznosi 362.72 m2, dok obračunato po koeficijentu površina iznosi 312.88m2.


Kuća se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini svih važnih sadržaja za obitelj: od opskrbe, škole, vrtića, sportskih sadržaja, tamvaja i autobusa. 

 

PRIZEMLJE:

 

-se sastoji od ulaznog prostora, hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, 2 sobe, kupaonice, 2 wc-a i ostave, ukupne površine 92.18 m2.

 

KAT:

 

-se sastoji od stubišta, kuhinje, dnevnog boravka, 2 sobe, kupaonice, ostave, zimskog vrta i 2 balkona, površine 102.06 m2

 

POTKROVLJE:

 

-je povezano sa katom stubištem,a sastoji se od 2 galerije (na jednoj je soba a na drugoj sauna), 2 kupaonice, sobe, garderobe i balkona, sveukupne površine 63.81 m2.

 

Sa malim zahvatima moguće je kuću razdvojiti u dvije zasebne etaže tj.u dva stana. U dvorištu kuće je garaža i pomoćni objekt,sve je uređeno i održavano.

 

 

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

 

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

 

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955

 

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.