ID: 1428-1
Stan u novogradnji, prodaja
226.784,00 € 214.848,00 1.600.834,60kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 1.800,00 €/m2
 • Površina: 119,36 m2
 • Katnost: drugi
 • Energetski certifikat:B
 • 5

NOVOGRADNJA!!! NA PRODAJU 5S PAMETNI STAN,119 m2,PENTHOUSE,ZAGREB,RUDEŠ

 

 

Na prodaju dvoetažni peterosobni stan oznake S3 površine 119.36 m² koji se nalazi na zadnjem katu objekta s ukupno 3 stambene jedinice u mirnoj ulici naselja Rudeš.  Trostrane je orijentacije, najvećim dijelom na jugoistok, potom na sjeverozapad i sjeveroistok.

 

Prva etaža prostire se na 82,93 m², a druga na 33,93 m², što zajedno s pripadajućim parkirnim mjestom čini cjelinu od 119,36 m².

 

Stan se sastoji od ulaznog dijela, velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, dvije kupaonice, hodnika, ostave te četiri spavaće sobe. Stanu pripada jedan natkriveni balkon, te parkirno mjesto ispred objekta. Stan je trostrano orijentiran, što ga u kombinaciji s velikim otvorima i krovnim prozorima čini osvijetljenim i prozračnim. Stan je podijeljen u tri zone – dnevna za ugošćavanje, roditeljska, te dječja zona na galeriji. Na prvoj etaži nalazi se prostrani dnevni boravak s kaminom kojim vraćamo vatru u središte doma kao u stara vremena. S boravkom je spojena kuhinja i blagovaona, koji zajedno čine veliki prostor za druženja. Na drugom kraju se nalazi spavaći dio s dvije sobe, te dvije kupaone. Dizajnerske stepenice protežu se iz boravka na galeriju, koja je zamišljena kao dječje utočište s dvije spavaće sobe i hodnikom. Važno je istaknuti da su stropovi stana u najvećem dijelu normalne visine. Projektom je moguće na galeriji formirati dodatnu kupaonu. Ispod stepenica naši su dizajneri zamislili kutak za čitanje, a ograda stepenica čini prozračnu pregradu i tvori prozračnu stranicu hodnika.

 

 

Vanjska stolarija je PVC, renomiranog proizvođača. Rolete su opremljene elektromotorima, a sustavom grijanja i hlađenja moguće je upravljati putem mobitela, pa ovaj stan nazivamo i „pametnim stanom“.
Podovi su izrađeni od kvalitetnog hrastovog parketa velikih dimenzija „seljački pod“ te keramike I. klase. Grijanje je plinsko etažno, a hlađenje modernim inverterskim klima uređajem
Projekt ulazi u visoki energetski razred B kategorije.

 

U neposrednoj blizini objekta nalazi se cijeli niz ključnih sadržaja koji budućim stanarima olakšavaju i obogaćuju svakodnevnicu.
U krugu od 300 metara nalaze se dvije srednje škole, Tehničko veleučilište, gradski dječji vrtić, dok su dvije osnovne škole udaljene 850 metara, dva doma zdravlja...
U blizini objekta nalaze se dvije trgovine Konzum, Kaufland, DM, pekarnica, poslovni toranj Sky office, te nekoliko manjih trgovina mješovitom robom.

 

Planirano useljenje je veljača 2020.

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.