ID: 1442-1
Stan u novogradnji, prodaja
111.502 843.364,23kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 2.090,00 €/m2
 • Površina: 53,35 m2
 • Katnost: visoko prizemlje
 • Energetski certifikat:A+
 • 3

NOVOGRADNJA! NA PRODAJU 3S STAN,53m2,VISOKO PRIZEMLJE,ZAGREB,TROKUT

 

Na prodaju trosobni stan površine 53.35 m²  trostrane orijentacije na sjever, istok i zapad u jednoj od 4 stambene zgrade u izgradnji u naselju Trokut u Hermanovoj ulici.

 

Sama zgrada sastoji se od 7 stambenih jedinica raspoređenih po etažama – prizemlje (3 stana), prvi kat (2 stana) i drugi ili uvučeni kat (dva stana).

 

Stan SG 3 - 3_3 nalazi se u visokom prizemlju te se sastoji od dnevnog boravka, dva degažmana, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom, lođe i dvije spavaće sobe. Stanu pripada vanjsko parkirno mjesto, te spremište koji su uključeni u obračunu neto kvadrata.
Grijanje je plinsko etažno.


Vanjska stolarija je PVC, renomiranog proizvođača. Podovi su izrađeni od kvalitetnog hrastovog parketa te keramike I. klase.

 

Projekt ulazi u energetski razred A+.


Planirano useljenje je jesen 2020.

 

 
Lokacija zgrade je izvrsno povezana s autobusnim i tramvajskim linijama, a u blizini se nalaze svi neophodni sadržaji za kvalitetan život poput trgovine, pekarnice, dječjeg igrališta te frizerskih salona.
Udaljenost od osnovne škole svega je 150 m zračne linije, a od dječjeg vrtića i doma zdravlja te ljekarne svega 300 m. 
Tramvajska i autobusna stanica nalaze se 650 metara od objekata, što je 8 minuta lagane šetnje kroz ovaj mirni kvart. Trokut je izvrsno povezan tramvajskim linijama 7, 14 i 31 te autobusnim 109, 222, 234, 607. Od tržnice Trnsko i DM-a dijeli Vas 10 minuta šetnje.

 

*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJI PROVIZIJU!

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.