ID: 1565-1
Obiteljska kuća, prodaja
340.000 € 320.000 2.398.784,00kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Obiteljska kuća
 • Cijena/m2: 1.280,00 €/m2
 • Površina: 250,00 m2
 • Površina okućnice: 98,00 m2
 • Katnost: prizemlje+prvi+visoko potkrovlje
 • Energetski certifikat:B
 • 9

 

Na prodaju obiteljska kuća koja se sastoji od četiri etaže (suteren, prizemlje, kat i visoko potkrovlje) ukupne netto korisne površine cca. 250 m2. Uz kuću se nalazi i garaža sa ostavom površine 26 m2. Objekti se nalaze na parceli površine 192 m2; okućnica je 98 m2.

 

Lokacija odlična, kuća se nalazi u mirnoj ( slijepoj) ulici u blizini Jarunske tržnice, vrtića, škole, doma zdravlja, javnog prijevoza ( autobus, tramvaj).  

 

SUTEREN ima površinu 70.50 m2, trenutno se koristi kao ostava i skladište, a može se preurediti u dodatan stambeni prostor.

 

PRIZEMLJE se sastoji od kuhinje sa dnevnim boravkom, sobe, kupaonice i hodnika ukupne površine 54.40 m2 i terase površine 20m2.

 

KAT ima površinu 60.70 m2 a sastoji se od kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, 2 spavaće sobe, kupaonice, hodnika i balkona površine 7.65 m2.

 

POTKROVLJE se sastoji od kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, 2 spavaće sobe i kupaonice ukupne površine 65.90 m2. 

 

Kuća je kvalitetna, redovito održavana i renovirana. Ima novu PVC stolariju sa 7 komora, termo fasadu. Niske režije radi dobre izolacije, grijanje na plin.

 

 

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955

 

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.