ID: 1587-1
Stan u zgradi, prodaja
250.000 1.893.173,00kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u zgradi
 • Cijena/m2: 2.340,82 €/m2
 • Površina: 106,80 m2
 • Katnost: prizemlje
 • 4
 • 2

NOVOGRADNJA! 4S STAN U PRIZEMLJU,107m2,ZAGREB, GRAČANI

 

Ma prodaju četverosobni stan ukupne stambene površine 106.80 m2 u prizemlju manje stambene zgrade u novogradnji u kojoj će biti 4 stana ( prizemlje + 2 kata). Predviđena ugradnja vrhunskih materijala i opreme u objekt, poznatih i renomiranih proizvođača. Zgrada se gradi po projektu za dobivanje energetskog certifikata visoke B kategorije. Stan će imati podno plinsko grijanje, klimu u dnevnom boravaku, izolaciju 15 cm kamenu vunu. Prozori su troslojni sa komarnicima, a rolete su na struju.

 

Stan se sastoji od : ulaznog prostora s garderobom (5.5m2), dvije kupaonice(4.2m2 i 4.2 m2), hodnika (4.6m2), predsoblja (4,9m2), radne sobe (6.6m2), sobe I (12m2), sobe II (11.2m2), sobe III + garderoba (11.2+4.7 m2), dnevnog boravka + blagovaonice (26.1 m2), kuhinje (8.6 m2) i izbe (3 m2).

 

Stanu pripada velika garaža za dva automobila, terasa 24m2 i 207 m2 dvorišta. Na terasi su izvučeni odvodi i topla i hladna voda za ljetnu kuhinju plus još jednom tako za kamin ili roštilj na dvorištu.

 

 

 

 

*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJI PROVIZIJU.

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

 

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

 

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.