ID: 1652-1
Hala, prodaja
1.298.000 9.763.040,69kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Hala
 • Cijena/m2: 763,53 €/m2
 • Površina: 1.700,00 m2
 • Katnost: prizemlje
 • 2

 

Na prodaju dvije proizvodno-skladišne hale u Odri sa vlastitom trafostanicom vršnog opterećenja 400 kW.  Obje hale su izgrađene na zemljištu površine 3.800 m2 te su prometno odlično povezane.

 

VEĆA HALA - proizvodno-skladišna hala s trafostanicom + industrijsko dvorište površine 1512 m2. Ukupna površina hale je cca. 1000 m2 od čega je radionica 927 m2, dva sanitarna čvora oko 36 m2 te dva ureda oko 41 m2. Visina 7m.

 


MANJA HALA - proizvodno-skladišna hala + industrijsko dvorište površine 492 m2. Ukupna površina hale je cca. 700 m2 i sastoji se od 3 radionice, 4 ureda, kuhinje, 2 sanitarna čvora. 

 

 

Obje hale imaju svoje uredske prostore i sanitarne čvorove. Uredski prostori su klimatizirani. Grijanje je na struju.
Objekti su sagrađeni krajem 90-tih godina od prefabriciranih betonskih elemenata, s pokrovom od valovitog lima, zidovima od betonskih sendvič panela, bravarskim vratima i prozorima. Pod je izveden kao zaribana betonska podloga. Hale imaju ugrađenu kransku stazu radi manipulacije teretom, osigurani putevi za promet viličarom.

 

 

Mogućnost otkupa cjelokupnog uhodanog proizvodnog procesa strojne obrade metala s kompletnim poslovanjem. 

 

 

*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJI PROVIZIJU.

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955

 

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.