ID: 1684-1
Stan u novogradnji, prodaja
220.533 1.654.107,55kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Stan u novogradnji
 • Cijena/m2: 2.850,00 €/m2
 • Površina: 77,38 m2
 • Katnost: drugi
 • Energetski certifikat:A+
 • 4
 • 2

Projekt Črnomerec je poluugrađeni objekt s 9 stanova na pet etaža koje su međusobno povezane liftom i širokim stubištem.

 

Kupci stanova mogu odabrati između 4 parkirna mjesta i 6 garaža.  Sama konstrukcija zgrade je armirano betonska, te je kod projektiranja poseban naglasak na protupotresnu zaštitu (zgrada je projektirana na potresno ubrzanje od 0.25 g na povratno razdoblje 475 godina).

 

Materijali za izgradnju i opremanje stanova pažljivo su birani pazeći na kvalitetu, estetiku i funkcionalnost. Veliki prozori osiguravaju obilje prirodnog svjetla u stanovima stvarajući moderan i ugodan ambijent za život. Svi stanovi će biti opremljeni velikoformatnim gress pločicama, kvalitetnim višeslojnim hrastovim parketom velikih dimenzija, filtrima vode, podnim grijanjem, Grohe armaturama i ugradbenim vodokotlićima, sanitarijama renomiranih proizvođača (Laufen, Geberit, Ideal, Grohe i sl.), vrlo visokim sobnim vratima rađenim po narudžbi, te detektorima dima/CO2. Protuprovalna vrata opremljena su master key sistemom – isti ključ otključava vrata stana, ulaz u zgradu, podrum, garažu, a sistem video portafona povezan je s Vašim mobitelom, tako da u svakom trenutku znate tko je pred vratima. 

 

Ovaj projekt Vam osigurava dašak luksuza u svakodnevnom životu i lakoću življenja stoga će svi stanovi biti opremljeni jednim prekidačem za isključivanje svih svjetala u stanu i spuštanje roleta, roletama na elektro podizače i mnogim drugim posebnostima koje će Vaš stan istaknuti od drugih. Po želji kupca moguće je postojeći sustav  proširiti centralnim usisavačem ili automatizacijom (pametna kuća). Vrhunska toplinska i zvučna izolacija koja uključuje RAL ugradnju prozora, izolaciju od grafitnog stiropora, bešumne cijevi i mnoga druga moderna rješenja koja Vam jamče mir u stanu i uštedu energije. Podovi spremišta i garaža bit će izrađena u modernoj tehnici epoxya, a parkirna mjesta bit će opremljena pripremom za punjenje električnih automobila.

 

 

Eksluzivni projekt Črnomerec smješten je nadomak Ilice u sjeverozapadnom dijelu grada u ulici Črnomerec .
Črnomerec odlikuje odlična prometna povezanost, a posjeduje i sve što Vam je potrebno za lagodan život (vrtići, osnovne i srednje škole, parkovi, park šume, tržnica, zdravstvene ustanove, trgovine).
Samo nekoliko minuta pješice dijeli Vas od Zagrebačke škole ekonomije i managementa, te nekoliko drugih učilišta i sveučilišta.

 

STAN S6 nalazi se na II-katu zgrade, ukupne površine 77.38 m2 a sastoji se od hodnika, kuhinje s blagavaonicom i dnevnim boravkom, tri sobe, dvije kupaonice i balkona.

 

*tlocrt sa specifikacijom prostora u oglasu.

 

Na cijenu utječe dodatak stanu koji se posebno plaća : spremište, vanjsko parkirno mjesto ili garaža.

 

PLANIRANO USELJENJE: zima 2021/22. 

 

 

*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJI PROVIZIJU.

 

 

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

 

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

 

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.