ID: 1711-1
Poslovna zgrada, prodaja
1.200.000 9.028.190,40kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Poslovna zgrada
 • Cijena/m2: 2.000,00 €/m2
 • Površina: 600,00 m2
 • Katnost: prizemlje+prvi
 • Energetski certifikat:C
 • 10

Na prodaju poslovna zgrada koja se nalazi na samostalnoj parceli površine 1.848 m2 ograđenoj pocinčanom kovanom ogradom visine 3,5 met. Smještena je na poslovno idealnoj lokaciji i udaljena svega 800 met. od svih smjerova autoputa (Split, Rijeka, Ljubljana, Maribor, Osijek).

 

 Ima svoj put s glavne ceste i dva ulaza za velika vozila.

 

Glavni objekt  tlocrtne površine 254 m2 sastoji se od 2 etaže( prizemlja i kata). Prizemlje je visine 4 m, u naravi samostojeći skladišno prodajni prostor „u komadu“ bez pregrada, ženskim i muškim WC-om, garderobom i tušem. Zaseban ulaz je za kotlovnicu s sustavom grijanja na lož ulje. U prizemlju se nalazi posebni ulaz za kancelarijske prostore na katu s recepcijom.

Na katu se nalaze: prethodnik, hodnik, muški i ženski WC s predprostorom, prostorija s kuhinjom, ured tajnice, glavni ured s kaminom i posebnim WC-om, sala za sastanke i još tri velika ureda.

 

 

Pomoćni objekt se sastoji od prizemlja s garažom i kupaonicom visine 4 met. površine cca 54 m2, ulaznim prostorom s spremom u prizemlju i na međukatu, te dvosobnim apartmanom s kuhinjom, dnevnim boravkom, kupaonicom i blagovaonicom kompletno opremljenom i klimatiziranom, površine cca. 50 m2.

 

 

Oba objekta su termo izolirana i klimatizirana. Infrastrukturno su opremljeni svim potrebnim instalacijama. Objekt ima vlastiti parking.

 

 

 

*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJI PROVIZIJU.

 

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.