ID: 1726-1
Samostojeća kuća, prodaja
270.000 2.032.873,20kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Samostojeća kuća
 • Cijena/m2: 1.227,27 €/m2
 • Površina: 220,00 m2
 • Katnost: prizemlje+prvi+potkrovlje
 • 6

 

Na prodaju obiteljska samostojeća kuća površine 220 m2 sagrađena 2002.godine na parceli površine 199 m2. Kuća se sastoji  od podruma, prizemlja, kata i potkrovlja.

 

Lokacija je odlična; blizina infrastrukture važne za svakodnevni život (vrtići, škole, trgovine) i blizine autobusne stanice te pristupnih brzih prometnica.

 

PODRUM  je površine cca. 40 m2, koristi se kao kotlovnica i alatnica/spremište.

 

PRIZEMLJE (80 m2) se sastoji od hodnika, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice s WC-om i nenatkrivene terase .

 

KAT (80 m2) se sastoji od četiri sobe, od kojih jedna ima izlaz na balkon,  i dvije prostorije koje se trenutno koriste u svrhu spremišta i walk in ormara. Po potrebi te dvije prostorije mogu se prenamijeniti  u kupaonice.

 

POTKROVLJE je potrebno urediti, do njega vodi stepenište koje se proteže kroz cijelu kuću i povezuje sve etaže.

 

 

Kuća je bez fasade.

 

U dvorištu se mogu parkirati dva automobila.

 

Orijentacija:  Sjever – Jug – Istok - Zapad

 

 

 

 

*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJI PROVIZIJU.

 

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

  Prostori vezani uz nekretninu
 • Ostava
 • Parking
 • Podrum
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.