ID: 1742-1
Samostojeća kuća, prodaja
300.000 2.257.047,60kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Samostojeća kuća
 • Cijena/m2: 882,35 €/m2
 • Površina: 340,00 m2
 • Površina okućnice: 600,00 m2
 • Katnost: prizemlje+prvi+drugi
 • 4

Na prodaju samostojeća kuća ukupne stambene površine cca. 340 m2 smještena na zemljištu pravokutnog oblika, površine 688 m2 (fronte 14 m). Okućnica u zelenilu sa vrlo privatnim vrtom u stražnjem dijelu parcele uz kojeg prolazi potok.

 

Sastoji se od 4 etaže svaka tlocrtno cca.85 m2.

 

SUTEREN: dvije prostrane garaže spojene toplim putem s ostatkom kuće.

 

 

PRIZEMLJE: rouhbau stan površine cca. 80 m2 sa zasebnim ulazom.

 

 

I-KAT:  hodnik,  kupaonica, wc, dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica, dva balkona.

 

 

II-KAT (potkrovlje): ulazni prostor, tri spavaće sobe, kupaonica, natkrivena terasa.

 

 

 

Smještena u rezidencijalnom dijelu grada, idilična i mirna lokacija idealna za obitelj. Nalazi se u neposrednoj blizini svih sadržaja potrebnih za život.

 

 

 *KUPAC NE PLAĆA AGENCIJI PROVIZIJU.


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

 

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

 

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

  Prostori vezani uz nekretninu
 • Balkon
 • Garaža
 • Parking
 • Vrt
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.