ID: 1764-1
Dvojna kuća, prodaja
162.000 € 187.000 1.407.952,92kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Dvojna kuća
 • Cijena/m2: 1.558,33 €/m2
 • Površina: 120,00 m2
 • Katnost: prizemlje+prvi+potkrovlje
 • 4

 

Na prodaju kuća u Zagrebu na atraktivnoj lokaciji u zapadnom dijelu grada, Petrovaradinska ulica - Trešnjevka-jug.

Kuća je smještena u neposrednoj blizini svih važnijih sadržaja: dom zdravlja, škola, sportski tereni, tramvajsko i autobusno stajalište, jezero Jarun...

 

Ispred ulaza u kuću je nadstrešnica koja ujedno pokriva i jedno parkirno mjesto. Kuća ima cca. 120 m2 stambenog prostora u koje spada prizemlje, kat i neuređeno potkrovlje. 

 

Prizemlje se sastoji od velikog prozračnog predsoblja s ugradbenim ormarima, dnevnog boravka i blagovaone, hodnik iz kojega stubište ide na kat, kupaonica s prozorom i kuhinja. Iz prizemlja je izlaz na dvorište s malim vrtom koje je djelomično natkriveno. 

 

Na katu je jedna prostrana lijepo uređena soba iz koje se izlazi na veliku terasu, hodnik i dvije manje sobe.

Potkrovlje je neuređeno te se može urediti u zaseban manji stan.

 

U sklopu kuće je i zasebna prostorija s mini kuhinjom i kupaonom kao studio apartman površine cca. 15 m2. 

 

 

Kuća je useljiva, u dobrom je stanju. Grijanje je plinsko etažno, PVC stolarija i dva klimatizacijska uređaja.

 

Postoji mogućnost za preuređenje u više zasebnih cjelina kao i mogućnost preinake vrta u zimski.

 

 *KUPAC NE PLAĆA AGENCIJI PROVIZIJU.


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

 

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

 

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

  Opis nekretnine
 • Blizina dućana
 • Blizina škole
 • Prilaz - asfaltirani
  Prostori vezani uz nekretninu
 • Parking
 • Vrt
 • Natkriveni parking
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.