ID: 1767-1
Apartmanska kuća, prodaja
690.000 € 599.000 4.509.966,84kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Apartmanska kuća
 • Cijena/m2: 1.258,40 €/m2
 • Površina: 476,00 m2
 • Katnost: polu suteren+visoko prizemlje+prvi
 • Energetski certifikat:B
 • 10

Na prodaju urbana vila ukupne neto korisne površine 476 m2 (tlocrtno 258 m2) koja se sastoji od tri etaže sa 6 stanova.

 

 

SUTEREN ima površinu 57.30 m2 ; u njemu se nalazi praonica/vešeraj i 2 ostave.

 

PRIZEMLJE se sastoji od stana oznake S1 koji ima površinu 39.18 m2, te stana oznake S2 i S3 stambene površine 87.47 m2 zajedno sa svim pripadcima ukupne površine 201.51 m2.

 

KAT se sastoji od tri stana, stan oznake; S4 ima stambenu površinu 49.71 m2 + 15.43 m2 natkrivene terase,  stan S5 ima 19.46 m2 a stan S6 ima ukupnu površinu 70.71 m2 ( 51.98 m2 stabenog prostora + 18.73 m2 balkona i lođe).

 

Nalazi se uz rub park šume "Grmoščica" koja su pluća zapadnog dijela grada; udaljena je samo desetak minuta hoda od okretišta Črnomerec, odnosno desetak minuta vožnje autom od centra grada. 

 

U sklopu imanja (površina parcele je 960 m2) se nalazi i biodinamički vrt površine cca. 50 m2.

 

 

 

*u oglasu video prikaz cijele kuće ( https://youtu.be/X9dE1P-tdkI )

 

 

 

 

*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJI PROVIZIJU.

 

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955  

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.