ID: 1819-1
Pansion, prodaja
550.000 4.139.413,30kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Pansion
 • Cijena/m2: 1.261,47 €/m2
 • Površina: 436,00 m2
 • Katnost: treći+potkrovlje
 • Energetski certifikat:D
 • 17

 

Na prodaju poslovni prostor ukupne površine 436 m2 koji se prostire na dvije etaže (3.kat i potkrovlje) kvalitetne armiranobetonske zgrade građene 1965. godine. Zadnja adaptacija je bila 2015.g. kada su uređene kupaonice i ugrađena 22 klima uređaja.

Zgrada ima teretni lift koji ide do 3. kata.

 


Do sada se prostor koristio za najam; 

 
Na 3.katu koji ima površinu 297,72m2 (upisano u ZK) nalazi se 
15 jednosobnih studio apartmana. Svi zidovi su pregradni; njihovim micanjem moguće je postići veliki otvoreni prostor. 

 

 

Potkrovlje ima površinu 150,86 m2 i sastoji se od dva apartmana površina 52,08 m2 i 83,12 m2. Naknadno su građeni i  legalizirani. Nije još upisano u ZK.

 

Vlasnik prostora ima pravo na 2 parkirna mjesta u zajedničkom dvorištu.

 

Lokacija je odlična; prostor se nalazi na frekventnoj lokaciji u blizini svih važnih sadržaja, javnog prijevoza (tramvaj, autobus), uz pristup brzih prometnica....

Zbog lokacije prostor je idealan za posao najma apartmana, za hostel, urede, poliklinike, dom za starije..... 

 

   

 

*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJI PROVIZIJU.

 

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955 

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

  Prostori vezani uz nekretninu
 • Parking
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.