ID: 1827-1
Ured, prodaja
693.600 5.220.176,48kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: prodaja
 • Podtip nekretnine: Ured
 • Cijena/m2: 4.000,00 €/m2
 • Površina: 173,40 m2
 • Katnost: prvi
 • Energetski certifikat:A
 • 1

Na prodaju poslovni prostor površine 173.4 m2 koji se nalazi na prvom katu poslovne zgrade na atraktivnoj lokaciji u ulici grada Vukovara.

 

Poslovni prostor (a i cijela zgrada) je u visokom ROH-BAU stupnju dovršenosti (bez pregrada i podova) a moguće je ugovoriti završetak svih radova. Zgrada ima ventiliranu fasadu a za grijanje dizalice topline.

 

 

*na konačnu kupoprodajnu cijenu utječe dodatak prostoru koji se posebno plaća: 2 garažna parkirna mjesta.

 

 

Zgrada se sastoji od:

PODRUMA gdje se nalaze 8 garažnih parkirnih mjesta i 2 spremišta, PRIZEMLJA sa poslovnim prostorom površine 140.08 m2, I. KATA sa poslovnim prostorom površine 173.40 m2, II. KATA sa poslovnim prostorom površine 173.40 m2 i UVUČENOG KATA površine 118.80 m2 koji ima i terasu površine 45.40 m2.

 

 

*postoji mogućnost kupnje cijele zgrade sa sva četiri poslovna prostora po cijeni 2.800.000€

 

 


*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJI PROVIZIJU.

 

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine


Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777


098 677 097


099 444 1955

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

  Opis nekretnine
 • Blizina centra
 • Centar mjesta/grada
  Prostori vezani uz nekretninu
 • Garažno mjesto
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.