ID: 724-1
Stan višeetažni, najam
2.500 18.843,30kn
 • Mjesto: Zagreb
 • Regija: Grad Zagreb
 • Tip ponude: najam
 • Podtip nekretnine: Stan višeetažni
 • Cijena/m2: 8,33 €/m2
 • Površina: 300,00 m2
 • Katnost: visoko prizemlje
 • Energetski certifikat:B
 • 6

LUKSUZNI STAN ZA NAJAM,BOROVCI-JARUN,ZAGREB

Luksuzan,nenamješten 5s stan u urbanoj vili na vrhunskoj lokaciji, u neposrednoj blizini Jarunskog jezera (200m) u vrlo mirnoj, slijepoj ulici.

Prizemlje sa izlazom na natkrivenu terasu površine 40m2 i ograđeni travnati vrt površine 120 m2.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka, blagovaonice, moderne i kompletno opremljene kuhinje, 4 spavaće sobe, 3 kupaonice i 1 WC-a,

suterenski dio je cca.100m2 u kojem su dodatne prostorije,ostava,kupaona,velika prostrana soba za vježbanje fitnes/teretana,izlaz direktno u garažu u kojem je uz stan osigurano jedno parkirno garažno mjesto.

Stan je vrhunski opremljen prvoklasnom opremom(Duravit, Villeroy&Boch, Gessi...)

Ostala oprema: Centralno grijanje + solarni paneli + podno grijanje u cijelom stanu (uključujući parketne površine) + klima uređaji u svakoj prostoriji

Vrhunska vanjska stolarija: kombinacija drvo / aluminij, zaštitne mrežice (komarnici), električne rolete.

Prvoklasni troslojni parket (Teak)

Kupaonice: kamen / vrhunska keramika, Kamin

Rasvjeta: primarna + indirektna ...

Stambeni Ograđeni vrt s automatskim sustavom navodnjavanja - Video nadzor - Protuprovalna vrata

 Stubište obloženo u kamen - Automatsko odmrzavanje stepeništa i garažnog prilaza.

 

 

Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.


Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb


01 889 7777

098 677 097

099 444 1955

  • /

   O postanku imena grada Zagreba postoje različite teorije. Ime je neosporno hrvatskog podrijetla. Čak i latinsko ime Zagabria upućuje na to da je ta lokacija još u srednjem vijeku bila zaštićena grabom ili opkopom.

   Po jednim se zvodi se od glagola zagrepsti/odnosno ukopati. Po drugim se dovodi u svezu sa starim hrvatskim imenom za obalu "b(e)reg" koju i danas koriste u krašićkom kraju. U Krašiću Zagreb nazivaju Zabreg.stavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe.


   Na području Grada Zagreba 1999. osnovane su gradske četvrti i mjesni odbori kao oblici mjesne samouprave. U Gradu Zagrebu osnovano je 17 gradskih četvrti.

   Četvrti se neformalno dijele na «kvartove», odnosno manje četvrti određene specifičnom izgradnjom, urbanizmom i stanovništvom koje ih naseljava. Dobrim za život općenito se smatra nekoliko četvrti. Prva je centar grada (Donji grad i Medveščak) zbog raznolikosti sadržaja i dobre urbane opremljenosti. Druga je podsljemenska zona, koja predstavlja svojevrsni rezidencijalni dio Zagreba (bivši tzv. ljetnikovački predjeli), u koje spadaju: Šalata, Tuškanac, Pantovčak, Horvatovac i dr. Na trećem su mjestu novija stambena naselja u četvrti Jarun, privlačna zbog blizine rekreacijskog područja, te druga naselja s pretežito novogradnjom (primjerice Špansko).

   Četvrti kao što su Trešnjevka, Trnje, Črnomerec, Peščenica - Žitnjak su većinom nekvalitetno izgrađene bivše radničke četvrti, koje proživljavaju snažnu urbanizaciju i još uvijek nemaju dobru urbanu opremljenost. Isti je slučaj s velikim naseljenim područjem na istočnom rubu grada, Dubravom, koja je zbog stanovništva s pretežno niskim imovinskim standardom, ilegalne trgovine i kriminala, na glasu kao najlošija gradska četvrt.

   Novi Zagreb građen je u potpunosti u drugoj polovici 20. stoljeća kao velika skupina stambenih naselja na južnoj obali Save. Karakteriziraju ga široke avenije, zelene površine te neatraktivne zgrade građene u duhu socijalističkog funkcionalizma. Novi Zagreb ima vrlo dobar urbanitet, a lokacija Zagrebačkog velesajma, uređenje parka Bundek, otvaranje novog trgovačkog centra (Avenue Mall) koji je postao središtem okupljanja ljudi, te izgradnja novih stambenih zgrada, znači postupno poboljšanje urbanog života u ovom velikom gradskom području.

   (Izvor: Wikipedija)

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.