NOVOGRADNJA! 4S PENTHOUSE, 86 m2, ZAGREB, KAJZERICA - prodaja

prodaja Stan u novogradnji

Zagreb, Kajzerica

  • 86.27m2

276.000 € 2.079.522 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 276.000 €
  • Cijena /m2 3.199,26 €
  • Godina izgradnje 2023
  • Energetska učinkovitost A
  • Kat treći/3
  • Broj soba 4

Prostorije nekretnine

  • Balkon
  • Terasa
  • Parking

Opis nekretnine

Na prodaju stan u novom stambenom objektu koji se nalazi u ulici Podbrežje u mirnom i ugodnom okruženju stambenih zgrada i obiteljskih kuća.
Zgrada se sastoji od četiri stana na četiri etaže. Nema lift.

 


Ova lokacija je u neposrednoj blizini javnog gradskog prijevoza (tramvaj na Savskom mostu odaljen 300-400 m ili na Aveniji Dubrovnik, autobusna linija za glavni kolodvor udaljena 450 m). U neposrednoj blizini na 200 m nalazi se IV. Gimnazija, OŠ Kajzerica i Dječji vrtić Kajzerica. Blizina Doma zdravlja, apoteke, pekare, supermarketa.

 

 

Stan A4 se nalazi na III-katu (3/3) zgrade a sastoji se od stubišta (4.4m2), hodnika (7.95m2), db+blagov.+kuhinje (29.92m2), sobe1 (11.82m2), sobe2 (7,38m2), sobe3 (7.04m2), kupaonice (4.81m2), wc-a (2.34m2), terase1 (15.40m2-obračunski 3.85m2), balkona1 (6.39m2-obračunski 1.69m2), neprohodnog krova (7.76m2-obračunski 1.94m2). Stanu pripada parkirno oznake PM2 površine 12.88 m2 (obračunski 3.22 m2).

Ukupna obračunska površina stana iznosi 86,27m2.

 

 

 


*KUPAC NE PLAĆA  AGENCIJI PROVIZIJU.

 

 


Za više informacija i termin razgledavanja kontaktirajte agenciju.

Aktual nekretnine

Hrgovići 38, Zagreb

01 889 7777

098 677 097

099 444 1955

 

 

 

VIŠE O OBJEKTU:

 

KONSTRUKCIJA


Konstrukcija zgrade je armirano betonska.
AB zidovi su debljine 20 cm; pregradni zidovi unutar stanova su od gips-kartonskih ploča debljine 10-15 cm (obostrano 2 gips kartonske ploče s ispunom od mineralne vune); zidovi između stanova su armirano betonski debljine 20 cm.

AB međukatne ploče su debljine 20 cm; svjetla Visina nadzemnih etaža je cca 265 cm.

 

FASADA


Fasada se izvodi od kamene vune i stiropora debljine 15 cm po sistemu „Etics“; ograde lođa i balkona izvode se u kombinaciji armirano betonskg parapeta i stakla.

 

KROV


Krovište se izvodi kao ravni neprohodni krov s parnom branom, slojem termoizolacije 20 cm, sintetskom folijom otpornom na UV zrake i korijenje, te završnog sloja od krupnog šljunka.

 

VANJSKA STOLARIJA


PVC vanjska stolarija sa tri brtve; unutrašnja boja bijela, vanjska antracit. Troslojno IZO LOW-E staklo; rolete od aluminija.

 

PARKIRNA MJESTA


1 garažno-parkirno mjesto; 3 vanjska parkirna mjesta

 

 

OPREMA STANOVA

 

STOLARIJA


Protuprovalna i protupožarna ulazna vrata, vrhunska unutarnja stolarija u bijeloj boji sa obuhvatnim dovratnikom visine 210 cm.

 

PODOVI


Podovi soba, dnevnog boravka i blagovaone, ulaza te hodnici obloženi su višeslojnim gotovim hrastovim parketom 1. klase
podovi kuhinje, WC-a, kupaonice obloženi su keramičkim pločicama, a terase i lođe protukliznim keramičkim pločicama.

 

ZIDOVI


Armirano betonski zidovi su strojno gletani i ličeni u minimalno 2 navrata;pregradni zidovi unutar stanova su od gips-kartonskih ploča debljine 10-15 cm (obostrano 2 gips-kartonske ploče sa ispunom od mineralne vune).Visina opločenja sanitarnih čvorova je do visine stropa.

 

SANITARNI ČVOROVI


Sanitarna oprema je visoke kvalitete proizvođača, konzolna WC školjka sa podžbuknim vodokotlićem; walk-in tuš - izvedba keramičke pločice sa ugrađenom linijskom rešetkom i fiksnom staklenom stijenom; umivaonici su 60 cm u kupaonama i 50 cm u wc-ima, odnosno u skladu s projektom.

 

ELEKTROINSTALACIJE


Elektro brojila su smještena u stubišnom prostoru
elektrooprema je visoke kvalitete poznatih proizvođača;u svim sobama predviđene su internet i TV utičnice.

Elektrooprema kuhinje: izvod za stropno svjetlo, izvod za štednjak, utičnica za hladnjak, utičnica za perilicu, utičnice u pojasu iznad radne plohe te izvod za napu.


Elektrooprema kupaonice (ili izbe): utičnice za perilicu rublja te sušilicu, izvod struje za nadsvjetlo iznad umivaonika, utičnica sa zaštitnim poklopcem te izvod struje za ventilator


elektrooprema u hodniku: stropna svjetla, razdjelnik stana, ormarić slabe struje, utičnica, centralni sklop struje cijelog stana, video portafon;instalacija zajedničkog antenskog satelitskog sustava
priprema za optiku.

 

 

INSTALACIJA VODOVODA I KANALIZACIJE


za svaki stan predviđeni su zasebni vodomjeri

 

GRIJANJE I HLAĐENJE


Grijanje putem dizalice topline; podno grijanje u cijelom stanu,
centralna priprema tople vode preko dizalica topline sa spremnikom za toplu vodu; digitalni centralni termostat sa tjednim programom
za potrebe rashlađivanja prostora ugradit će se po jedna unutarnja i po jedna vanjska klima jedinica, unutarnja jedinica smještena je u dnevnom boravku a vanjska na krovu zgrade.

 

 

VENTILACIJA


umjetna ventilacija osigurana je ventilatorima u svim sanitarnim prostorijama; ventilacija kuhinja osigurana je zasebnim cijevima za odsis napa dovedenim do pozicija štednjaka predviđenim projektom.

 

ENERGETSKI RAZRED


projektom je predviđen „A“ energetski razred

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit