O nama


Svijet nekretnina ne voli pogreške – i često ih skupo naplaćuje. No, vama se to neće dogoditi jer pronašli ste nas!

Predstavljamo vam AKTUAL NEKRETNINE, agenciju za promet nekretnina iz Zagreba koju vodi Marijan Beljan, dipl. jur., poznat kao čovjek velike upornosti i energije koji ne poznaje prepreke, već samo 'izazove'.

Zahvaljujući njegovoj viziji, našem znanju, profesionalnom pristupu i marljivosti, mi se razvijamo i rastemo kao agencija čija je svrha klijentima pružiti pouzdanog partnera u kupoprodaji i najmu nekretnine kao i razvoju građevinsko-investicijskih projekata.


STRUČNO & EDUCIRANO

Agencija Aktual nekretnine licencirana je pri Hrvatskoj gospodarskoj komori pod registarskim brojem upisa 97/2014 te je potpisnik Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretninama. Zaposlenici Aktual nekretnina imaju položen stručni ispit tj. članovi su Udruženja posrednika u prometu nekretnina pri HGK.

Kako bismo svoje znanje i vještine redovito nadograđivali te bili blisko upoznati sa Zakonima vezanima za poslovanje s nekretninama, sudjelujemo na mnogim seminarima, tečajevima i radionicama.

SIGURNOST & POVEZIVANJE SA STRUČNJACIMA

U želji pružanja kvalitetne pravne usluge kao posrednika u prometu nekretnina, usko surađujemo s odvjetničkim uredom specijaliziranim za imovinsko-pravne odnose, jer pravna sigurnost klijenta nam je od izrazite važnosti.

Suradnju smo ostvarili i s nizom ostalih stručnjaka poput arhitekata, majstorima za adaptacije, dizajnerima interijera, proizvođačima namještaja po mjeri i sl. Cilj nam je pomoći vam koliko god možemo svojim radom, savjetom, preporukom kako biste uspješno ostvarili svoje vizije idealnog stanovanja ili poslovanja s nekretninama.

Bit će nam drago da više o nama doznate i kroz prikaz naših usluga, ali ako ste već do sada osjetili kako je vrlo aktualno kontaktirati Aktual nekretnine: zovite nas bez oklijevanja, tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge!