Usluge


AKTUAL NEKRETNINE, agencija za promet nekretnina iz Zagreba, stoji vam na raspolaganju s nizom usluga koje cemo osobno ili u suradnji s potvrđenim strucnjacima brzo, kvalitetno i profesionalno uraditi za vas.

- razvoj i razrada projekata
- procjena nekretnina
- posredovanje kod kupnje, prodaje, najma i zakupa svih vrsta nekretnine
- posredovanje kod kreditiranja
- rješavanje imovinsko-pravnih odnosa
- povezivanja zemljišne knjige i knjige položenih ugovora
- parcelacije
- etažiranje
- legalizacije
- energetsko certificiranje
- arhitektonsko projektiranje
- urbanizam
- adaptacije interijera
- dizajn i uređenje interijera
- izrada namještaja po mjeri

Koja misao više o našem stilu rada kao i dodatnim uslugama…

VAŠE ŽELJE – NAMA SU IMPERATIV!

Prezentirat ćemo vašu nekretninu koju prodajete ili iznajmljujete na kvalitetan i moderan način. Osjetit ćemo puls zainteresiranih klijenata i ponuditi im upravo ono što traže te im pomoći u realizaciji želja (pravno savjetovanje, kreditiranje, energetski certifikati, legalizacija itd.).

Slušajuci želje i uvažavajući mogućnosti naših kupaca, prezentirat ćemo upravo ono što traže – s minimalnim gubitkom vremena u pregledavanju onog što ne trebaju. Svojim klijentima pomažemo koliko god je u našoj moći – savjetom, naputkom, spajanjem sa stručnjacima s kojima surađujemo poput arhitekata, odvjetnika, dizajnerima interijera itd..


PRAVNA SIGURNOST

Svoje klijente upoznajemo s poreznim, zakonskim i drugim obvezama. Poslovi vezani uz pojmove poput "uknjižba, gruntovnica, katastar" nama su dobro poznati kao i odvjetniku s kojim usko surađujemo. Pravna sigurnost klijenta u prometu nekretnina utkana je u osnove našeg poslovanja.

POVEZIVANJE SA STRUČNJACIMA

Budući da usko surađujemo s uistinu vrlo stručnim arhitektonskim uredom, možemo vam ponuditi široku lepezu usluga poput: energetskog certificiranja, legalizacije, arhitektonskog projektiranja, urbanizma, stručnu procjenu nekretnina, etažiranje i sl.

Kako bismo vam pomogli ostvariti vašu viziju izgleda interijera vaše nekretnine, surađujemo s kreativcima koji su se dokazali na području dizajna interijera te izrade namještaja.

Predstavljamo vam naš tim suradnika vještih ruku i kreativnog uma:


- uspješnu i maštovitu dizajnericu Jelenu Miletu iz Zagreba i njezin Jet studio koji se bavi opremom interijera i eksterijera
- simpatičnog i radišnog Antonija Bolanču čija tvrtka Izgradnja Bolanča je sjajan odabir za sve one koji vole profesionalno odrađen posao građevinske adaptacije
- predstavljamo vam i Lanix interijere na čelu sa Ilijom Nikolicem koji će izraditi kvalitetan namještaj po mjeri prema ukusu modernih obitelji kao i za potrebe poslovnih objekata
- naš izbor broj 1 za izradu metalnih konstrukcija i namještaja je i tvrtka Inox Herceg

RAZVOJ PROJEKATA

Investitor ste koji želi izgraditi kompleks građevina, no od urbanističkog plana preko suglasnosti stanara do same realizacije projekta – dugačak je put. Ne zavaravajmo se - u našoj zemlji to zna biti pravi gordijski čvor koji mnogi ljudi ne mogu ili teško mogu rasplesti. Pored prave vizije, potrebno je puno truda, volje, znanja i vještine – a upravo to su osobine koje grade i vlasnika Aktual nekretnina Marijana Beljana za kojeg su naši klijenti jednostavno zaključili: „Da ga nema – trebalo bi ga izmisliti!“ jer se potvrdio kao stručnjak upravo u području razvoja projekta i otpetljavanja zamršenih imovinsko-pravnih i ostalih niti.

Za sva vaša pitanja, nedoumice, ideje, prijedloge, slobodno nas kontaktirajte – ponekad samo jedan poziv može uciniti razliku!